NORDIC LIVE PRESENTS
TOMAS LEDIN 17.8.2024 PIETARSAARESSA

Lipunmyynti on nyt käynnissä. Osta omasi ennen kuin konsertti myydään loppuun!

Liput voit ostaa Lippu.fi-palvelusta tai NetTicket.fi:n nettisivuilta. 

Voit myös käyttää maksuvälineenä erilaisia kulttuurietuja, kuten Edenred, Smartum ja Epassi. Tarkista oston yhteydessä lippukaupan kulttuuriedut. 

TAPAHTUMA-ALUE

Tapahtumapaikkana toimii Pietarsaaren keskustassa Pietarsaaren keskuskenttä. Konsertissa ei ole nimettyjä istumapaikkoja. Tapahtuma on kokonaisuudessaan K18.

Tarkempi kartta tapahtuma-alueesta julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

 

AIKATAULU

Suosittelemme saapumaan konserttiin hyvissä ajoin, jotta takaat pääseväsi katsomaan suosikkiartistiasi heti keikan alusta!

Tapahtuman aikainen esiintymisaikataulu julkaistaan lähempänä tapahtumaa

 


OHJELMA

TOMAS LEDIN

Tomas Ledin on yksi ruotsin suosituimmista levyttävistä artisteista jo 1970-luvulta lähtien. Ledinin tunnetuimpiin kappaleihin lukeutuvat mm. ”I natt är jag din”, ”En del av mitt hjärta” sekä ”Hon gör allt för att göra mig lycklig”. Suomessa hänet tunnetaan erityisesti vuoden 1982 hitistään ”Sommaren är kort”.

Konsertissa tullaan näkemään myös muita esiintyjiä Ledinin lisäksi, mm. Albin Lee Meldau.

ALBIN LEE MELDAU

Magnolia-nimisessä yhtyeessä musiikkiuransa aloittanut Albin Lee Meldau julkaisi ensimmäistä kertaa soolomusiikkia vuonna 2016. Meldaun debyyttialbumi ”About You” ilmestyi keväällä 2018 ja sitä seurasi pääsy Ruotsin Vain elämää -formaattiin Så mycket bättre. Televisiossa Albin valloitti ruotsalaisten sydämet lopullisesti teksteillään, valloittavalla äänellään ja kekseliäillä sovituksillaan muiden kappaleista. Sekä ruotsiksi että englanniksi esiintyvä laulaja-lauluntekijä kuuluu sukupolvensa parhaisiin tarinankertojiin. Artistin musiikki vetoaa kaikenikäiseen yleisöön, joka näkyykin useilla loppuunmyydyillä Ruotsi-kiertueilla. Artisti on myös lähdössä syksyllä suurimmalle areenakiertueelleen Ruotsissa.

LIPUT

Tapahtumaan on myynnissä kahta erilaista lipputyyppiä. Tapahtuma on kokonaisuudessaan K18.

 

Normaali lippu

89,90€

Lippu sisältää

 • Sisäänpääsy konserttialueelle nauttimaan upeista esiintyjistä sekä erillisistä juoma- ja ruokapalveluista.
 
 • Lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn yhden kerran tapahtumapäivän aikana.

VIP-lippu

149,90€

Lippu sisältää

 • VIP-palvelupiste tapahtuman portilla jossa ilmainen narikka sekä oma VIP-sisäänkäynti tapahtuma-alueelle.
 • VIP-passi sekä ranneke jotka mahdollistavat sen, että voit halutessasi poistua tapahtuma-alueelta ja pääset takaisin näyttämällä passia & ranneketta portilla.
 • Pääsy erilliselle VIP-alueelle jossa laajempi juoma- ja drinkkivalikoima sekä runsaasti istumapaikkoja.
 • VIP-alueen omat WC-tilat.

INFO

Kielletyt esineet

 • Lasipullot ja tölkit
  • Tyhjät muoviset vesipullot ovat sallittuja! Max. 0,5L läpinäkyvä/kirkas muovipullo
 • Omat juomat sekä eväät ovat kiellettyjä, poislukien pienet eväät kuten pähkinät, välipalapatukat yms. ovat sallittuja. Alueelta löytyy monipuolinen juoma- ja ruokatarjonta.
 • Alkoholi ja päihteet, huumausaineet
 • Ampuma- ja teräaseet sekä suurikokoiset kovat esineet
 • Lakkapullot (esim hiuslakkapullo)
 • Sateenvarjot
 • Retkituolit
 • Selfiekepit
 • Radiopuhelimet
 • Lemmikit – poikkeuksena merkityt opaskoirat sallitaan
 • Ammattimaisia valokuvaus- tai videointivälineitä.
 • Pienikokoiset digikamerat ja kompaktit järjestelmäkamerat ilman SUURIA jalustoja ovat sallittuja

Sisäänkäyntien yhteydessä on turvatarkastus! Sääntöjen rikkomisesta järjestyksenvalvojalla on oikeus tarvittaessa poistaa ranneke / estää sisäänpääsy.

 

Ensiapu

Tapahtuma-alueella on ammattitaitoinen ensiapupiste ja osaava ensiapuhenkilökunta. Voit kääntyä heidän puoleen mikäli kohtaat yllättäviä tarpeita kesken konsertin.

Mikäli sairastut kesken tapahtuman, vältä kontaktia ja siirry välittömästi ensiapupisteelle.

 

Saapuminen

Kaikki pääsyliput luetaan tapahtumaan saavuttaessa elektronisesti ja lipulla pääsee sisään tapahtuma-alueelle vain kerran. Ei siis ole mahdollista poistua ja palata takaisin kesken konsertin. Ainoastaan VIP-lippu vaihdetaan passi+ranneke yhdistelmäksi jolla on mahdollista päästä kulkemaan tarvittaessa edestakaisin alueelle. 

Maksuvälineet

Maksuvälineenä toimivat yleisimmät maksukortit sekä käteinen. Suosittelemme maksukortin käyttöä. 

Narikka

Festivaalin portilla on maksullinen narikkapalvelu, johon voit jättää tavarasi säilytykseen tapahtuman ajaksi. Narikka maksu 5€. Huomioithan, että narikka sijaitsee tapahtuma-alueen ulkopuolella, joten normaali lipulla ei pääse vierailemaan narikassa kesken tapahtuman. 

VIP-asiakkaille lipun hintaan sisältyy veloituksetta narikkapalvelu ja narikassa pystyy vierailemaan tapahtuman aikana.

Löytötavarat

Löytötavaroita voi tiedustella narikasta tapahtuman aikana.

Arvokkaat löytötavarat toimitetaan poliisilaitoksen löytötavarapisteeseen tapahtuman jälkeen.

 

 

VASTUULLISUUS

Esteettömyys

Konsertti järjestetään Pietarsaaren Koulupuiston esiintymislavan ympäristössä, jonne on esteetön kulku. Pysäköintitilaa löytyy ympärillä olevilta kaduilta sekä mm. Ludvig Toriparkista joka sijaitsee noin 500 m tapahtuma-alueelta. 

Konserttiin rakennettaan pyörätuolikatsomo. Katsomoon mahtuu 10 pyörätuolia sekä saattajat. 

Turvallisuus

Konserttiin on jokainen tervetullut omana itsenään, emmekä hyväksy minkäänlaista syrjintää. Konsertissa kunnioitetaan jokaisen fyysistä koskemattomuutta. Mikäli näet tai koet ikävää käytöstä, käänny välittömästi kenen tahansa järjestyksenvalvojan puoleen.

Tuhansien ihmisten joukossa hyvä konserttimieli ja muiden kunnioittaminen on ensiarvoisen tärkeää. Meillä on nollatoleranssi väkivaltaa ja aggressiivista käytöstä kohtaan, jokaisen fyysistä koskemattomuutta kunnioitetaan. 

Ekologinen vastuullisuus

Nordic Live Productions arvoihin kuuluvat vahvasti ympäristöystävällisyys sekä kestävyys. Nordic Live Productions käynnisti vuonna 2022 Ekokompassi-ympäristösertifikaatin haun, koskien koko yrityksen toimintaa. Ekokompassi-ohjelman avulla edistämme ympäristön suojelua sekä ilmastonmuutoksen torjuntaa.

Hankinnoissamme panostamme kestävyyteen sekä ympäristöystävällisyyteen. Hyödynnämme paljon olemassa olevaa sekä vuokraamme tavaraa. Yksittäisiin tapahtumiin emme painata julisteita tai muuta kertakäyttöistä materiaalia. Konsertissa jaettavat rannekkeet ovat kierrätetyistä materiaaleista valmistettuja. 

Huolehdimme konsertissa syntyvän jätteen kierrättämisestä asianmukaisesti. Konsertissa on käytössä pantti jokaisessa juomatuotteessa. Kun palautat tyhjän tölkin, mukin tai pullon panttipisteelle saat pantin takaisin. Asianmukaisella kierrätyksellä vähennämme turhan jätteen syntymistä. Muistathan myös konsertin kävijänä lajitella roskat roskiin sekä palauttaa pantit!

NORDIC LIVE PRESENTS 
TOMAS LEDIN 

LAUANTAINA 17.8.2024

Pietarsaaren keskuskenttä, 68600 Pietarsaari

Liput myy
Lippu.fi & NetTicket

YHTEISTYÖ­KUMPPANIT