NORDIC LIVE PRESENTS
TOMAS LEDIN 17.8.2024 JAKOBSTAD

Biljettförsäljningen är nu igång. Köp biljett innan konserten säljer slut!

Du kan köpa biljetter Lippu.fi och på NetTicket.fi hemsidor. Du kan betala med följande kulturförmåner i nätbutiken Endered, Smartum och Epass.

EVENEMANGSOMRÅDET

Konserten ordnas i Centralplan, Jakobstad. Det finns inga numrerade sittplatser på konserten. Evenemangets åldersgräns som helhet är +18.

En mer detaljerad karta över evenemangsområdet kommer att publiceras närmare evenemanget.

TIDTABELL

Vi rekommenderar att du anländer till Skolparken i god tid för att garantera att du ser din favoritartist redan från början av konserten!

Tidtabellen för evenemanget kommer att publiceras närmare evenemanget.


PROGRAM

TOMAS LEDIN

En av Sveriges mest kända artister Tomas Ledin åker på turné nästa sommar med hans medmusiker, Vapendragarna. På turnén kommer det att spelas Ledins mest kända låtar såsom Sommaren är kort och En del av mitt hjärta, traditionellt ackompanjerat med gitarr och trummor. Sommarturnén börjar 16.7.2024 från Norges Landesund och därifrån fortsätter turnén genom Sverige och avslutas i Finland i Jakobstad 17.8.2024.

Förutom Ledin kommer konserten även att ha andra artister t.ex. Albin Lee Meldau.


ALBIN LEE MELDAU

Albin Lee Meldau, som började sin musikkarriär i bandet Magnolia, släppte sin första solomusik år 2016. Meldaus debutalbum ”About You” kom ut våren 2018 och efter det var han med i Så mycket bättre. På TV blev han älskad av alla svenskar på grund av sina texter, underbara röst och kreativa arrangemang av andras låtar. Artisten sjunger på både svenska och engelska och hör till de bästa sångarna och sångskrivarna i sin generation. Artistens musik tilltalar alla åldrar, vilket syns i flera slutsålda turnéer i Sverige. Albin Lee Meldau ska åka på sin hittills största arenaturné i höst i Sverige.

BILJETTERNA

Två olika typer av biljetter säljs till evenemanget. Som helhet är evenemangets åldersgräns +18.

Normal biljett

89,90€

Biljetten innehåller

 • Inträde till konsertområdet för att njuta av fantastiska artister och dryck- & mattjänster.
 • Biljetten ger dig rätt att inträda till området en gång under evenemangsdagen. Det betyder att du inte kan lämna och återvända evenemangsområdet med denna biljett.

VIP-biljett

149,90€

Biljetten innehåller

 • Privat VIP-ingång till evenemangsområdet 
 • Ett VIP-pass och ett armband som gör att du kan lämna evenemangsområdet om du vill och komma tillbaka genom att visa ditt pass & armband vid porten.   
 • Tillgång till VIP-området med ett bredare urval av drycker och gott om sittplatser.

INFO

Förbjudna föremål

 • Glasflaskor och burkar
  • Tomma vattenflaskor av plast är tillåtna! Max. 0,5L genomskinlig plastflaska
 • Egna drycker och snacks är förbjudna, med undantag för små snacks som nötter etc. är tillåtna. Området erbjuder ett brett utbud av drycker och mat.
 • Alkohol och berusningsmedel, narkotika
 • Skjutvapen, vassa vapen och stora hårda föremål
 • Sprayflaskor (t.ex. hårsprayflaskor)
 • Paraplyer
 • Camping stolar
 • Selfie-pinnar
 • Walkie-talkies
 • Husdjur
  • märkta ledarhundar är tillåtna som undantag
 • Professionell utrustning för fotografering eller videoinspelning.
  • Små digitalkameror och kompakta systemkameror utan STORA stativ är tillåtna.
 

Evenemanget har säkerhetskontroll vid ingången! Vid säkerhetsbrott av reglerna har ordningsvakterna rätt att ta bort armbandet/förhindra inträde vid behov.

 

Första hjälp

Evenemangsområdet har en professionell första hjälp personal på platts. Du kan vända dig till dem om du behöver hjälp under konserten.

Om du blir sjuk under evenemanget, undvik kontakt med andra i publiken och gå omedelbart till första hjälp-tältet.

Ankomst

Alla inträdesbiljetter läses elektroniskt vid porten till evenemanget, och biljetten tillåter inträde till evenemangsområdet endast en gång. Så det går inte att lämna och inträda evenemangsområdet tillbaka mitt under konserten.

Endast VIP-biljetter byts ut mot en pass+armbandskombination, vilket gör att du kan ta dig fram och tillbaka till området vid behov.

Betalningsmetoder

De vanligaste betalningskort och kontanter gäller under evenemanget.

Garderob

Vid festivalens port finns garderob där du kan lämna dina tsaker för förvaring under evenemanget. Garderob avgift 5€.

Observera att garderoben ligger utanför evenemangsområdet, så du kan inte besöka garderoben under evenemanget med en vanlig biljett.

För VIP-kunder är garderoben gratis och du kan besöka den under evenemanget.

Hittegods

Under evenemanget kan man höra efter hittegods vid garderoben. Värdefulla hittegods förs till polisstationens hittegodspunkt efter evenemanget.

EKOLOGISKT ANSVAR

Tillgånglighet

Konserten äger rum runt Jakobstads Skolparks scen. Området består av både gräsmatta & asfalt vägar.

Parkeringsplats finns runt omkring vid gatorna och t.ex. Ludvig torgpark som ligger ca 500 m från evenemangsområdet.

En rullstolsläktare kommer att byggas till konserten. Läktaren har plats för 10 rullstolar.

 

Trygghet och värderingar

Alla är välkomna till konserten precis som den man är och vi accepterar ingen form av diskriminering. Evenemanget respekterar allas fysiska integritet och om du ser eller känner dig hotad av en situation ber vi dig omedelbart kontakta en ordningsvakt.

Bland tusentals människor är en god anda och respekt för andra ytterst viktigt. Vi har nolltolerans för våld och aggressivt beteende, och allas fysiska integritet respekteras.

Ekologiskt ansvar – vi bryr oss om naturen

Vi satsar på miljövänliga evenemang nu och i framtiden och vi har ansökt om ett Ekokompassi miljöcertifikat.  Genom Ekokompassi-programmet främjar vi miljöskydd och kampen mot klimatförändring.

Vi är noggranna med återvinning av det avfall som uppstår under evenemanget. I priset för alkoholhaltiga drycker som säljs på utskänkningsområdet ingår en deposition för att folk skall lämna tillbaka de tomma burkarna till pantåterlämningsstället. Med rätt återvinning minskar vi onödigt avfall.

Du kan ta med en tom dryckesflaska (max 0,5L) och du kan fylla den gratis vid våra vattenpunkter! Men spill inte vatten i onödan, så se till att stänga av vattenkranen så fort du tagit vatten.

NORDIC LIVE PRESENTS 
TOMAS LEDIN 

LÖRDAG 17.8.2024

Centralplan, 68600 Jakobstad

Köp biljetter på
Lippu.fi eller NetTicket

SAMARBETSPARTNER