Tomas Ledin i Jakobstad nästa sommar – storkonsert!

Svenska popmusikens levande legend Tomas Ledin kommer till Skolparken i Jakobstad på lördag 17.8.2024. Musikern med över 40 års karriär har senast uppträtt i Jakobstad år 2015. Staden, som är känd för sitt rika kulturutbud, har väntat på Ledins återkomst i redan över åtta år. 7000 biljetter som säljs till evenemanget förväntas att bli snabbt slutsålda.

Efter symfoniorkesteråret återvänder Ledin till sina rötter


En av Sveriges mest kända artister Tomas Ledin åker på turné nästa sommar med hans medmusiker, Vapendragarna. På turnén kommer det att spelas Ledins mest kända låtar såsom Sommaren är kort och En del av mitt hjärta, traditionellt ackompanjerat med gitarr och trummor. Sommarturnén börjar 16.7.2024 från Norges Landesund och därifrån fortsätter turnén genom Sverige och avslutas i Finland i Jakobstad 17.8.2024.

Ledins sommarturné ska även till Ekenäs nästa sommar. Båda konserterna i Finland arrangeras av det finska Nordic Live Productions Oy.

 

Bolagets verkställande direktör och promotor Tommi Mäki berättar, att Jakobstad har redan länge övervägts som ett evenemangsställe för storkonserter.

"Nu öppnade sig en fantastisk möjlighet att expandera till den underbara kulturstaden Jakobstad tillsammans med Sveriges mest kända artist. Vi tar emot Jakobstads evenemangsarena med ödmjukhet och entusiasm.Vi hälsar alla musikälskare över språkgränserna välkomna till sommarkonserten i Skolparken. Skål för sommaren!"

Biljetterna släpps till försäljning på tisdag 5.12. kl. 11

 

Early Bird -biljettförsäljningen börjar på tisdag 5.12. kl. 11.00 på Lippu.fi. Det kommer att finnas ett väldigt begränsat antal med nedsatta Early Bird -biljetter till salu.

 

Konserten kommer att ta plats i Jakobstads centrum i omgivningen av scenen i Skolparken. Under konsertkvällen kommer vi även att se andra andra artister, som kommer att publiceras senare under våren.

 

Biljetter

Early Bird 79,90€ (normalpris 89,90€)

VIP 139,90€ (normalpris 149,90€)