Nordic Live Productions etsii tapahtumatyöntekijöitä kesän festareille

Haemme useita tapahtumatyöntekijöitä (tuottajia) erilaisiin työtehtäviin Nordic Live Productionsin kesän 2023 tapahtumiin!

 

Nordic Live Productions Oy on valtakunnallisesti toimiva tapahtuma-alan ammattilaisorganisaatio. Yhtiö tuottaa vuosittain lukuisia festivaaleja ja konsertteja Suomessa sekä satoja muita klubitapahtumia ja yksityistilaisuuksia – pienistä tapahtumista aina stadionluokan megatoteutuksiin asti. Toimipisteemme sijaitsevat Vaasassa sekä Turussa. Alla lueteltuna kesän 2023 kesän konsertit sekä festivaalit.

 

Kainuun Musiikkijuhlat: 9.-10.6.2023
The Offspring konsertti, Turku: perjantai 9.6.2023
The Offspring konsertti, Seinäjoki: lauantai 10.6.2023
Nightwish Kitee konsertti: perjantai 16.6.2023
Nightwish Vaasa konsertti: lauantai 17.6.2023
Porvoon Viinijuhlat: 14.-15.7.2023
Kokkolan Viinijuhlat: 28.-29.7.2023
Espoon Viinijuhlat: 28.-29.7.2023
Vaasa Festival: 3.-5.8.2023
Solar Sound Festival: 11.-12.8.2023
Aura Fest: 11.-12.8.2023
Raasepori Festival: 18.-19.8.2023
Gyllene Tider konsertti Vaasa: lauantai 19.8.2023

 

 

Siivouksen koordinaattori

Oletko rohkea ja positiivinen supertyyppi? Onko sinulla rautaiset hermot ja langat pysyvät käsissäsi kiireestä huolimatta? Hallitsetko isot kokonaisuudet? Mikäli vastasit kyllä, voisit olla juuri se ketä etsimme tiimiimme!

 

Työtehtäviisi kuuluvat mm. tapahtumien aluesiivouksen ja ympäristöhuollon suunnittelu yhdessä tapahtuman tuottajan kanssa, tavara-, tarvike- ja palvelutilaukset, yhteistyö muiden tuotannon vastaavien, alihankkijoiden sekä alan toimijoiden kanssa sekä työn operatiivinen johtaminen ja festivaalisiivoustiimin esihenkilötyö tapahtumissa.

 

 

Artistituotanto /
Backstage host

Onko fyysinen työ ja nopeat liikkeet juttusi? Toimitko parhaiten kiireessä? Mikäli vastasit kyllä, voisit olla juuri se ketä etsimme tiimiimme!

 

Työtehtäviisi kuuluu mm. backstage alueesta ja artisteista huolehtiminen. Tämä työ ei ole fanittamista varten, vaan ehtaa rankkaa duunia jossa työtehtäviin kuuluu myös roudaaminen. Backstage host työskentelee tiiviissä yhteistyössä artistituottajan kanssa. Aikaisempi kokemus ravintola-alalta tai vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

 

Aluetuottaja

Kiinnostaako festivaalialueen somistaminen? Onko sinulla visuaalista silmää ja näet miten tapahtuma-alueista saadaan timanttisen upeita? Onko esimiestyö sinulla veressä? Jos vastasit kyllä, saatat olla juuri etsimämme henkilö. 
 
Työtehtäviin kuuluu mm. tapahtuma-alueiden visuaalisen tuotannon suunnittelu ja toteutus esimies tasolla sekä myös konkreettisesti alueiden somistaminen paikan päällä. Työskentelet tiiviisti yhdessä rakennuksesta vastaavan tiimin kanssa.
 

Somistustiimin työntekijä

Kiinnostaako viihtyvyys festivaaleilla? Miten kohennetaan tapahtuman ilmettä ja viritetään asiakaskokemus huippuunsa? Nyt näihin asioihin on avautunut vaikuttamisen mahdollisuus, kun etsimme tulevalle kaudelle 2023 festivaalityöntekijöitä somistuksen pariin.

 

Työtehtäviin kuuluu tapahtuma-alueiden visuaalisen tuotannon toteutus sekä festivaalien somistaminen. Somistaja työskentelee tiiviissä yhteistyössä aluetuottajan kanssa. Työ soveltuu oma-aloitteiselle, isoja kokonaisuuksia hahmottavalle ja ideoita pursuavalle visualistille, joka ei pelkää työntäyteistä kesää.

 

Vapaaehtoisten koordinaattori & tapahtumaportin palveluesimies

Onko asiakaspalvelu se sinun juttusi? Onko sinulla rautaiset hermot ja langat pysyvät käsissäsi kiireestä huolimatta? Mikäli vastasit kyllä, voisit olla juuri se ketä etsimme tiimiimme!


Työtehtäviisi kuuluvat mm. vapaaehtoisten rekry ja koordinointi, sekä tapahtuman pääportista ja siihen liittyvistä palvelupisteistä vastaaminen. 


Olisiko jokin avoin työpaikka juuri sinulle sopiva?

Toivomme sinulta

 • Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja/tai alan koulutusta
 • Hyvää tiimihenkeä
 • Oma-aloitteisuutta ja reipasta työotetta
 • Aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä

  Tapahtumien parissa työskentely voi olla hektistä ja etenkin kenttätyö on välillä fyysistä. Työpäivät ovat festivaalikentällä toisinaan pitkiä, askeleita kertyy, ja vaihtelevat sääolosuhteetkin täytyy ottaa työssä huomioon.  

Tarjoamme sinulle

 • Monipuoliset työtehtävät vauhdikkaassa ympäristössä
 • Kattavan perehdytyksen työtehtäviin
 • Työn, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen
 • Paikan huipputiimissä

  Lisäksi tarjoamme sinulle upeita työsuhde-etuja sekä tapahtuma-aikoina tarjoamme täyden ylläpidon: matkat työkohteeseen, majoituksen sekä ruokailut työpäiville.

Lisätietoja

Työt alkavat mahdollisimman pian sopivien henkilöiden löydyttyä ja työsuhteet ovat määräaikaisia syyskuun loppuun. Toivomme sinun pystyvän sitoutumaan työtehtävään kokoaikaisesti. Palkkaus ja työaika riippuen työtehtävästä, mikäli sinulla on toiveita niin kerrothan niistä hakemuksessasi. työtehtävään kokoaikaisesti. Palkkaus ja työaika riippuen työtehtävästä, mikäli sinulla on toiveita niin kerrothan niistä hakemuksessasi.


Lisätietoa hausta antaa Jenna Fyhr (henkilöstö, tuottaja) sähköpostitse: jenna@nordiclive.fi