The Offspring Seinäjoen Stadionfest Rock Edition -tapahtuman pääesiintyjäksi

Maailman tunnetuimpiin punk rock -yhtyeisiin kuuluva The Offspring saapuu Seinäjoelle tulevana kesänä. Yhdysvaltalaisyhtyeen maailmankiertue “Let The Bad Times Roll” nähdään lauantaina 10.6.2023 Seinäjoen OmaSp Stadionilla. Stadionfest Rock Edition -tapahtumassa nähdään myös Suomen suosituimpiin punk-yhtyeisiin kuuluva Klamydia sekä viime vuoden UMK-kilpailussa nähty modernin rockin sanansaattaja Cyan Kicks.

Maailmankuulua punk rock -yhtyettä odotettu Suomeen jo vuosia

The Offspring -yhtyeeseen kuuluvat laulaja Dexter Holland, kitaristi Noodles, rumpali Pete Parada ja uusi basisti Todd Morse. Yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat “Pretty Fly (For A White Guy)”, “The Kids Aren’t Alright”, “Self Esteem” sekä “You’re Gonna Go Far, Kid”. Yhtye on myynyt kansainvälisesti yli 50 miljoonaa albumia ja kuuluu näin ollen maailman myydyimpien punk rock -yhtyeiden joukkoon.

The Offspring on niittänyt mainetta vuosien aikana mm. tunnistettavalla soundillaan ja huomiota herättävillä kommenteillaan. Yhtye saavutti ensimmäisen kerran maailmanlaajuista suosiota vuonna 1994 menestysalbumillaan “Smash”, jota myytiin yli 11 miljoonaa kappaletta. Albumin lukuisat hitit nousivat koko 1990-luvun tunnuskappaleiksi ja toivat samalla punk rockin valtavirran tietoisuuteen.

Menestysyhtye on jo kolmen vuosikymmenen uransa aikana ehtinyt kiertää maailman suurimmilla areenoilla ja rakentaa laajan kansainvälisen fanikunnan. Suomessa yhtye on nähty viimeksi vuonna 2019, joten tulevan kesän tapahtumaa on odotettu jo vuosien ajan. Vuonna 2021 julkaistu “Let The Bad Times Roll” on yhtyeen kymmenes studioalbumi ja kolmas legendaarisen Bob Rockin tuottama albumi.

 

Mukana Suomen suosituimpia rock-yhtyeitä

Seinäjoen OmaSp Stadionilla järjestettävässä Stadionfest Rock Edition -tapahtumassa esiintyy yhdysvaltalaisyhtye The Offspringin lisäksi teemaan sopivia rock-yhtyeitä. Tapahtuman lämmittelevinä esiintyjinä nähdään vaasalainen Klamydia sekä helsinkiläinen Cyan Kicks.

 

Tapahtumassa yhteistyössä paikalliset toimijat

Tapahtuman järjestäjänä toimii tapahtumatuotantoyhtiö Nordic Live Productions. Yhteistyökumppaneina toimivat Stadionfest, Seinäjoen Jalkapallokerho sekä OmaSp Stadionin taustayhtiö W-Mediat Management.

Nordic Live Productionsin toimitusjohtaja ja promottori Tommi Mäki on innoissaan The Offspringin saamisesta tapahtuman päätähdeksi.

“Etsimme tähän tapahtumaan vuoden ajan suuria rock-yhtyeitä ja The Offspring oli ykkösvaihtoehtomme. Odotamme tapahtuman tulevan loppuunmyydyksi”, uskoo Mäki.

Myös tuore yhteistyö OmaSp Stadionin kanssa saa jatkoa uuden tapahtuman myötä.

“Viime kesänä 2022 siirsimme 10-vuotista taivaltaan juhlistaneen Solar Sound Festivalin OmaSp Stadionille, ja nyt julkaistu rock-painotteinen tapahtuma onkin luontevaa jatkoa onnistuneelle yhteistyölle”, iloitsee Mäki.

 

Liput myynnissä nyt!

Tapahtuman liput myynnissä nyt Ticketmasterissa! Tapahtuman ikäraja on kokonaisuudessaan K18.

TAPAHTUMA-ALUE

Tapahtumapaikkana toimii Seinäjoella sijaitseva OmaSp Stadion, Alaseinäjoenkatu 15, 60220 Seinäjoki.

OmaSp Stadionin kokonaiskapasiteetti on konsertissa noin 10 000 henkilöä. Konsertissa on käytössä myös kenttä/permanto. Konserttiin myydään peruslippujen lisäksi noin 1000 VIP-lippua. VIP-istumakatsomosta löytyy pehmustetut penkit, myös permannolta löytyy VIP-alue.

SAAPUMINEN

OmaSp Stadion sijaitsee Seinäjoen keskustan läheisyydessä, vain 2,3 kilometrin päässä Seinäjoen Matkakeskuksesta.

Isoissa yleisötapahtumissa,  parkkitilaa stadionilla on rajatusti. Suosittelemme auton jättämistä keskustaan ja liikkumista paikan päälle jalkaisin, polkupyörällä tai julkisella liikenteellä. Keskustasta stadionia kohti kulkevan Kirkkokadun varrelta löytyy pysäköintialueita, ja Framin parkkihalli on kävelymatkan päässä.

 
MUUTA

Stadionilta löytyy runsaasti vesi-WC-tiloja sekä juoma- ja ruokapalvelupisteitä. Esteettömät pyörätuolipaikat ovat Pääkatsomossa, josta löytyvät paikat myös saattajille. Stadionin ravintoloissa on inva-WC:t. WC-tiloja löytyy ulko- ja sisätiloista yhteensä 10 kappaletta.

AIKATAULU

Konsertin lämmittelijöinä nähdään Cyan Kicks ja Klamydia.

18:00 Portit avataan

19:00 Cyan Kicks

21.00 Klamydia 

23.00 The Offspring (USA)

 

THE OFFSPRING

The Offspring on yhdysvaltalainen maailman yhtenä kaikkien aikojen parhaimpana pidetty punk rock -yhtye. Yhtyeeseen kuuluvat laulaja Dexter Holland, kitaristi Noodles, rumpali Pete Parada ja uusi basisti Todd Morse. Yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat “Pretty Fly (For A White Guy)”, “The Kids Aren’t Alright”, “Self Esteem” sekä “You’re Gonna Go Far, Kid”. Yhtye on myynyt kansainvälisesti yli 50 miljoonaa albumia, ja kuuluu näin ollen maailman myydyimpien punk rock -yhtyeiden joukkoon.

The Offspring on niittänyt mainetta vuosien aikana mm. tunnistettavasta soundistaan ja huomiota herättävistä kommenteistaan. Yhtye saavutti ensimmäisen kerran maailmanlaajuista menestystä vuonna 1994 menestysalbumillaan “Smash”, jota myytiin yli 11 miljoonaa kappaletta. Albumin lukuisat hitit nousivat koko 1990-luvun tunnuskappaleiksi ja toivat samalla punk rockin valtavirran tietoisuuteen.

Menestysyhtye on jo kolmen vuosikymmenen uransa aikana ehtinyt kiertää maailman suurimmilla areenoilla ja rakentaa laajan kansainvälisen fanikunnan. Suomessa yhtye on nähty viimeksi vuonna 2019, joten tulevan kesän tapahtumia on odotettu jo vuosien ajan. Vuonna 2021 julkaistu “Let The Bad Times Roll” on yhtyeen kymmenes studioalbumi ja kolmas legendaarisen Bob Rockin tuottama albumi.

 

CYAN KICKS

Cyan Kicks on helsinkiläinen alternative rock -yhtye, joka on ollut toiminnassa vuodesta 2016. Tämä nelihenkinen yhtye yhdistelee musiikissaan raskasta rockmusiikkia, popmelodioita sekä elektronisia soittimia.

Yhtye osallistui singlellä ”Hurricane” UMK-kilpailuun vuonna 2022 vakuuttaen yleisön ja tuomarit niin Suomessa kuin kansainvälisestikin sijoittumalla kilpailussa toiseksi.

Cyan Kicks julkaisi debyyttialbuminsa ”I Don´t Love You” vuonna 2019, joka toi bändille Vuoden Paras Rockalbumi Emma-ehdokkuuden.

KLAMYDIA

Vaasalainen Klamydia on jo vuodesta 1988 asti kuulunut Suomen suosituimpiin punk rock -yhtyeisiin. Nykyiseen kokoonpanoon kuuluvat laulaja Vesku Jokinen, kitaristi Jari Helin, basisti Sami Kohtamäki sekä rumpali Pasi Helin.

Yhtyeen tunnetuimpiin kappaleisiin kuuluvat mm. lähes 13 miljoonaa kertaa Spotifyssa striimannut “Pienen pojan elämää”, yhteiskunnallisesti kantaaottava “Pyyntö” sekä kotiseuturakkautta humoristisella otteella kuvaava “Pohjanmaalla”. Klamydia valittiin myös Radio Suomirockin Vuoden artistiksi marraskuussa 2022.

 

LIPUT

Liput myynnissä nyt! Liput myy Ticketmaster.

Tapahtuman ikäraja K 18.

HUOM! Lipuilla vain kerran sisään tapahtuma-alueelle. 

EARLY BIRD
Kenttä/permanto

69,90€

HUOM! Lippuja vain rajattu määrä.

Lippu sisältää

 • Festivalin mahtava ja monipuolinen ohjelmisto sekä festivaalialueen muut palvelut

Kenttä/permanto

79,90€

Lippu sisältää

 • Festivalin mahtava ja monipuolinen ohjelmisto sekä festivaalialueen muut palvelut

Istumakatsomot

89,90€

Lippu sisältää

 • Oma numeroitu istumapaikka katsomosta
 
 • Festivalin mahtava ja monipuolinen ohjelmisto sekä festivaalialueen muut palvelut

VIP-LIPUT

Nauti konsertista enemmän ja lunasta itsellesi VIP-lippu!

HUOM! Lipuilla vain kerran sisään tapahtuma-alueelle.


SILVER VIP

159,90€

Lippu sisältää

 • VIP-sisäänkäynti sekä VIP-palvelupisteet

 

 • VIP-kaulanauhan

 

 • Silver VIP-lipulla pääsy pääsy Atria VIP-loungeen ja kentän VIP-alueelle lavan läheisyyteen.

 

 • Festivalin mahtava ja monipuolinen ohjelmisto sekä festivaalialueen palvelut.


GOLD VIP

199,90€

Lippu sisältää

 • VIP-sisäänkäynti sekä VIP-palvelupisteet

 

 • VIP-kaulanauhan

 

 • Lipulla oma lämmitetty istumapaikka VIP-katsomosta

 

 • Pääsy Atria VIP- loungeen ja kentän VIP-alueelle lavan läheisyyteen

 

 • Ruokailu VIP-tilassa

 

 • Festivalin mahtava ja monipuolinen ohjelmisto sekä festivaalialueen palvelut.


PLATINUM VIP

299,90€

Lippu sisältää

 • VIP-sisäänkäynti sekä VIP-palvelupisteet

 

 • VIP-kaulanauhan

 

 • PLATINUM VIP-lipulla pääsy pääsy SJK VIP-loungeen, jossa tervetulomalja saapuessa

 

 • VIP-ruokailu SJK-loungessa

 

 • Pääsykentän VIP-alueelle lavan läheisyyteen

 

 • Festivalin mahtava ja monipuolinen ohjelmisto sekä festivaalialueen palvelut


GOLD VIP Juurella

269,90€

Lippu sisältää

 • Neljän ruokalajin illallisen ravintola Juurella ennen konserttia

 

 • VIP-sisäänkäynti sekä VIP-palvelupisteet

 

 • VIP-kaulanauhan

 

 • GOLD VIP Juurella-lipulla pääsy pääsy Atria VIP-loungeen ja kentän VIP-alueelle lavan läheisyyteen

 

 • Festivalin mahtava ja monipuolinen ohjelmisto sekä festivaalialueen palvelut
 

GOLD VIP AITIOT

Oletko kiinnostunut nauttimaan konsertista omasta aitiosta? Nyt sinulla on mahdollisuus ostaa oma aitio yrityksellesi tai kaveriporukallesi. 

 

 
 
Aitiot myy
 

VASTUULLISUUS

ESTEETTÖMYYS

Konsertti järjestetään OmaSp Stadionilla, jonne on esteetön kulku. Pysäköinti onnistuu lähelle Stadionia ja kulku pyörätuolikatsomoon on esteetön. Esteettömät pyörätuolipaikat ovat Pääkatsomossa, josta löytyvät paikat myös saattajille. Stadionin ravintoloissa on inva-WC:t. WC-tiloja löytyy ulko- ja sisätiloista yhteensä 10 kappaletta

Pyörätuolilipun hinta 89,90€, saattaja veloituksetta. 

TURVALLISUUS

Konserttiin on jokainen tervetullut omana itsenään, emmekä hyväksy minkäänlaista syrjintää. Konsertissa kunnioitetaan jokaisen fyysistä koskemattomuutta. Mikäli näet tai koet ikävää käytöstä, käänny välittömästi kenen tahansa järjestyksenvalvojan puoleen.

Tuhansien ihmisten joukossa hyvä konserttimieli ja muiden kunnioittaminen on ensiarvoisen tärkeää. Meillä on nollatoleranssi väkivaltaa ja aggressiivista käytöstä kohtaan, jokaisen fyysistä koskemattomuutta kunnioitetaan. 

EKOLOGINEN VASTUULLISUUS

Nordic Live Productions arvoihin kuuluvat vahvasti ympäristöystävällisyys sekä kestävyys. Nordic Live Productions käynnisti vuonna 2022 Ekokompassi-ympäristösertifikaatin haun, koskien koko yrityksen toimintaa. Ekokompassi-ohjelman avulla edistämme ympäristön suojelua sekä ilmastonmuutoksen torjuntaa.

Hankinnoissamme panostamme kestävyyteen sekä ympäristöystävällisyyteen. Hyödynnämme paljon olemassa olevaa sekä vuokraamme tavaraa. Yksittäisiin tapahtumiin emme painata julisteita tai muuta kertakäyttöistä materiaalia. Konsertissa jaettavat rannekkeet ovat kierrätetyistä materiaaleista valmistettuja. 

Huolehdimme konsertissa syntyvän jätteen kierrättämisestä asianmukaisesti. Konsertissa on käytössä pantti jokaisessa juomatuotteessa. Kun palautat tyhjän tölkin, mukin tai pullon panttipisteelle saat pantin takaisin. Asianmukaisella kierrätyksellä vähennämme turhan jätteen syntymistä. Muistathan myös konsertin kävijänä lajitella roskat roskiin sekä palauttaa pantit!

 

INFO

STADIONFEST ROCK-EDITION: The Offspring 

LAUANTAINA

 10.6.2023

OmaSp Stadion 

Alaseinäjoenkatu 15, 60220 Seinäjoki

LIPUT MYYNNISSÄ NYT!

YHTEISTYÖ­KUMPPANIT