Harjoittelijaksi Nordic Livelle?

Oletko rohkea ja positiivinen supertyyppi, joka rakastaa musiikkia, elämyksellisyyttä ja tapahtumia? Sinulla on nyt mahdollisuus suorittaa elämäsi upein työharjoittelu tänä kesän parhaassa festarituotannossa osana meidän tiimiä! ⁣⁣
⁣⁣⁣
Haemme jälleen useita harjoittelijoita kesälle 2022 monipuolisiin festivaalituotannon tehtäviin:
*Tapahtumatuotanto
* B2B-tuotanto
* Markkinointi ja viestintä
* Visuaalinen ja graafinen tuotanto


Tarkemmat työtehtävät katsotaan yhdessä valitun harjoittelijan kanssa vastaamaan harjoittelijan vahvuuksia ja tavoitteita. Harjoittelun on määrä alkaa maaliskuussa ja se jatkuisi elokuun loppuun asti, sisältäen harjoittelun työtunnit hajautetusti. Työtunnit sovittavissa työharjoittelun mukaisesti.

Työharjoittelumme ovat lähtökohtaisesti palkattomia. Tarjoamme upeita työsuhde-etuja sekä tapahtuma-aikoina tarjoamme täyden ylläpidon: matkat, majoituksen sekä ruokailut.

Odotamme harjoittelijoilta täysi-ikäisyyttä, rohkeutta ja innokkuutta sekä tiimihenkeä. Tapahtumien parissa työskentely voi olla hektistä ja etenkin kenttätyö on välillä fyysistä. Emme oleta sinun osaavan kaikkea – olethan täällä harjoittelemassa ja oppimassa uutta! Kaikki aikaisemmat opinnot ja työt katsotaan eduksi.

Laita hakemuksesi ja tietoa itsestäsi sähköpostitse jenna@nordiclive.fi 28.2.2022 mennessä. Vastaamme kaikille hakijoille hakuajan umpeuduttua. Merkitsethän hakemukseesi selkeästi mistä harjoittelupaikasta olet kiinnostunut.