Vaasa Festival presents:
GYLLENE TIDER 19.8.2023

Sommartider -hitistään tunnettu legendaarinen ruotsalaisyhtye Gyllene Tider saapuu Suomeen ensi kesänä. Vaasan Lemonsoft Stadionilla lauantaina 19.8.2023 järjestettävässä konsertissa nähdään myös Suomen suosituimpiin suomenruotsalaisyhtyeisiin kuuluva KAJ sekä Allsång på Skansen -sarjasta tuttu ruotsalainen laulaja Sanna Nielsen.

Gyllene Tider tekee paluun laajalla kesäkiertueella ”Hux Flux” ja siten myös kahdella eksklusiivisella keikalla Suomessa – Tammisaaressa 18. elokuuta ja Vaasassa 19. elokuuta. Vuonna 2019 Gyllene Tider täytti 40 vuotta bändinä. Vuosipäivä, jota kunnioitettiin harvoin näkevällä kansanjuhlilla, kun bändi soitti yhteensä neljännesmiljoonan ihmisen edessä eri puolilla Ruotsia ja Norjaa. Eräänlaiseksi kiitokseksi ja näkemiin tarkoitettu osoittautui sen sijaan pitkäksi tauoksi.

 

Liput myynnissä nyt, osta omasi ennen kuin konsertti myydään loppuun! 

Liput voit ostaa lippu.fi:n nettisivuilta tai lippu.fi:n myyntipisteestä. Konserttiliput on nyt myös mahdollista ostaa laskulla nettikaupasta sekä lippu.fi:n puhelinpalvelusta. Voit myös käyttää suurinta osaa kulttuurieduista (esim. Edenred, Smartum) maksuvälineenä Lippu.fin myyntipisteissä. Käyttöpaikat kannattaa tarkistaa setelitarjoajan sivuilta. R-kioskeilla voit maksaa seuraavilla kulttuurieduilla: Edenred, Eazybreak, Smartum Saldo Mobiili ja Epassi. 

 

Lippuja voit ostaa nyt myös Netticketistä!

TAPAHTUMA-ALUE

Tapahtumapaikkana toimii Vaasassa sijaitseva Lemonsoft Stadion, Rantamaantie 6, 65100 Vaasa.

Lemonsoft Stadionin kokonaiskapasiteetti on konsertissa noin 11 200 henkilöä. A- ja C-katsomot ovat numeroituja istumakatsomoita. Konsertissa on käytössä myös kenttä/permanto.

Konserttiin myydään peruslippujen lisäksi noin 1000 VIP-lippua. Katsomo A5 on VIP-katsomo, permannolta löytyy myös VIP-alue.

Konsertti on ikärajaton, mutta tapahtuma-alueelta löytyy myös K18 alueita. Kenttä/ permanto on jaettu ikärajattomaan sekä K18 osioihin. Kaikki VIP-liput ovat K18.
 

Stadionilta löytyy runsaasti vesi-WC-tiloja sekä palvelupisteitä.

 

AIKATAULU

Suosittelemme saapumaan konserttiin hyvissä ajoin, jotta takaat pääseväsi katsomaan suosikkiartistiasi heti keikan alusta!

17.00 Ovet avoinna

17.45 KAJ

19.00 FREDRIK FURU

20.15 SANNA NIELSEN (SE)

22.15 GYLLENE TIDER (SE)

 


OHJELMA

GYLLENE TIDER

Vuonna 1976 Per Gessle tapasi Mats Perssonin, Audiovisuellt Angrepp -yhtyeen jäsenen ja muodosti duon Grape Rock. Myöhemmin Micke Andersson, Anders Herrlin ja Göran Fritzon liittyivät ja kvintetti syntyi. Yhtyeen nimi muutettiin ”Gyllene Tideriksi”, mikä viittaa Mott the Hooplen kappaleeseen ”The Golden Age of Rock ’n’ Roll”. Vuonna 1980 julkaistiin LP Gyllene Tider, josta tuli valtava menestys Ruotsissa. ”Flickorna på TV2” oli albumin suurin hitti. Muita suuren suosion saavuttaneita kappaleita ovat mm. ”När vi två blir en”, ”Gå & fiska!” ja tietysti kesän kestosuosikki kappale vuodesta toiseen ”Sommartider”.

Vuonna 1985 Gyllene Tider hajosi virallisesti, mutta koottiin kasaan uudestaan vuonna 2004. Gyllene Tider julkaisi 25-vuotispäivän kunniaksi uuden albumin ensimmäistä kertaa kahteenkymmeneen vuoteen ja lähti kesäkiertueelle. Tulevana vuonna 2023 Gyllene Tider palaa uudella kesäkiertueellaan Hux Lux – tätä on odotettu Suomessa jo 40 vuotta!


KAJ on niin Suomessa kuin Ruotsissakin mainetta niittänyt trio, joka lähestyy yleisöä huumorilla ja murteella höystetyllä musiikillaan. Yhtyeen tunnetuimmat kappaleet ovat keränneet Youtubessa miljoonia katselukertoja ja heidän tunnetuimpia kappaleita ovat mm. “Jåo nåo e ja Jåo YOLO ja Nåo” sekä “Heimani I Skick”.

Varo vain, sillä tällä keikalla saatat kokea tanssikärpäsen pureman!

Ruotsinkielisten radioiden kestosuosikki, moninkertainen listaykkönen sekä myös viime vuosina suomenkieliset kuulijat valloittanut Fredrik Furu julkaisi alkukeväällä uuden studioalbuminsa ”Ögonblick”. Huhtikuussa tuli myös ensimmäinen suomenkielinen julkaisu, neljän biisin EP ”Levottomat kesäyöt”. Tulevan kesän kotimaan keikoilla Furu aikoo hemmotella yleisöään esiintymällä kummallakin kielellä.

Ruotsinkielinen energinen kesäsingle ”En gång i livet” julkaistaan 19.5. ja sen jälkeen Furu suuntaa kesäkeikoille.

 

Sanna Nielsen on ruotsalainen laulaja, joka tunnetaan Melodifestivalenin konkarina. Sanna debytoi Ruotsin euroviisukarsinnassa vuonna 2001 kappaleella “I går, i dag”, joka sijoittui kolmanneksi. Vuoden 2014 Melodifestivalenin Sanna voitti kappaleella “Undo” ja edusti Ruotsia Euroviisuissa Kööpenhaminassa. Sanna sijoittui kilpailussa kolmanneksi.

LIPUT

Istumakatsomot ovat ikärajattomia, poikkeuksena VIP-katsomo. 

Stadionilla katsomorakenteissa sekä kenttäalueella on rajatut anniskelualueet sekä ravintolatilat. 

Kyseessä on konsertti tapahtuma, joten normaaleilla pääsylipuilla ainoastaan kerran sisään tapahtuma-alueelle. Liput luetaan elektronisesti saapuessasi tapahtumaan. / Ainoastaan VIP-lippu vaihdetaan passi+ranneke yhdistelmäksi jolla on mahdollista päästä kulkemaan tarvittaessa edestakaisin alueelle.

Permanto

89,90€

Lippu sisältää

 • Sisäänpääsy Lemonsoft Stadionin kenttäalueelle festivaalialueelle nauttimaan upeista esiintyjistä sekä erillisistä juoma- ja ruokapalveluista.
 
 • Pääsy stadionin 2. kerroksen vesi- WC-tiloihin sekä stadionin 2. kerroksen sisätilan palveluihin.
 
  
 

A-katsomo

99,90€

Lippu sisältää

 • Oma numeroitu istumapaikka Lemonsoft Stadionin A-istumakatsomossa nauttimaan upeista esiintyjistä.

 

 • Sisäänpääsy Lemonsoft Stadionin kenttäalueelle festivaalialueelle nauttimaan upeista esiintyjistä sekä erillisistä juoma- ja ruokapalveluista.
 
 • Pääsy stadionin 2. kerroksen vesi- WC-tiloihin sekä stadionin 2. kerroksen sisätilan palveluihin.

C-katsomo

99,90€

Lippu sisältää

 • Oma numeroitu istumapaikka Lemonsoft Stadionin C-istumakatsomossa nauttimaan upeista esiintyjistä.

 

 • Sisäänpääsy Lemonsoft Stadionin kenttäalueelle festivaalialueelle nauttimaan upeista esiintyjistä sekä erillisistä juoma- ja ruokapalveluista.
 
 • Pääsy stadionin 2. kerroksen vesi- WC-tiloihin sekä stadionin 2. kerroksen sisätilan palveluihin.

VIP LIPUT

Nauti konsertista enemmän ja lunasta itsellesi VIP-lippu!

VIP-lipulla nautit laajemmin Lemonsoft Stadionin huikeista palveluista, liikut nopeasti jonojen ohi sekä vietät ikimuistoiset jatkot konsertin jälkeen. Kaikki VIP-liput ovat K18.


SILVER VIP

159,90€

Lippu sisältää

Previous slide
Next slide


GOLD VIP VPS

239,90€

Lippu sisältää

 • Buffetruokailu Lemonsoft Stadionin 3. kerroksen VIP-loungessa ennen konserttia. 

 

 • Oma VIP- istumapaikka A5 – katsomossa erinomaisilta paikoilta.


Lisäksi

Previous slide
Next slide

LOPPUUNMYYTY

VPS GOLD VIP MENU

Herkullinen VPS GOLD VIP ruokailu on tarjolla lauantaina klo 17:00 -19:00 Lemonsoft Stadionin kolmannessa kerroksessa.

GOLD VIP AITIOT

Oletko kiinnostunut nauttimaan konsertista omasta aitiosta? Nyt sinulla on mahdollisuus ostaa oma aitio yrityksellesi tai kaveriporukallesi. 

GOLD VIP AITIO sisältää mm. Laadukkaan ruokailun omassa aitiossa alkumaljojen kera, VIP Hostin palvelu aitiossa koko illan ajan, kenttäalueen VIP-tilojen käyttö Lemonsoft Stadionilla, VIP-sisäänpääsy ja VIP-palvelupisteen käyttö stadionin portilla, ilmaisen sisäänpääsyn sekä jonon ohituksen konsertin virallisille jatkoille.

VIP-aition ostaneen yrityksen logo lisätään tapahtuman verkkosivuille. 

GOLD VIP AITIO 10 henkilöä
Hinta 4 500€ + alv 24%
 
GOLD VIP AITIO 20 henkilöä 
Hinta 6 900€ + alv 24%
 
GOLD VIP AITIO 40 henkilöä
Hinta 12 500€ + alv 24%
 
Aitiot myy:
Valtteri Taipalus valtteri@nordiclive.fi / 0400 865 046
 

INFO

Kielletyt esineet

 • Lasipullot ja tölkit
  • Tyhjät muoviset vesipullot ovat sallittuja! Max. 0,5L läpinäkyvä/kirkas muovipullo
 • Omat juomat sekä eväät ovat kiellettyjä, poislukien pienet eväät kuten pähkinät, välipalapatukat yms. ovat sallittuja. Alueelta löytyy monipuolinen juoma- ja ruokatarjonta.
 • Alkoholi ja päihteet, huumausaineet
 • Ampuma- ja teräaseet sekä suurikokoiset kovat esineet
 • Lakkapullot (esim hiuslakkapullo)
 • Sateenvarjot
 • Retkituolit
 • Selfiekepit
 • Radiopuhelimet
 • Lemmikit – poikkeuksena merkityt opaskoirat sallitaan
 • Ammattimaisia valokuvaus- tai videointivälineitä.
 • Pienikokoiset digikamerat ja kompaktit järjestelmäkamerat ilman SUURIA jalustoja ovat sallittuja

Sisäänkäyntien yhteydessä on turvatarkastus! Sääntöjen rikkomisesta järjestyksenvalvojalla on oikeus tarvittaessa poistaa ranneke / estää sisäänpääsy.

 

Ensiapu

Festivaalialueella on ammattitaitoinen ensiapupiste ja osaava ensiapuhenkilökunta. Voit kääntyä heidän puoleen mikäli kohtaat yllättäviä tarpeita kesken festivaalin.

Mikäli sairastut kesken tapahtuman, vältä kontaktia ja siirry välittömästi ensiapupisteelle.

 

Saapuminen

Kaikki pääsyliput luetaan tapahtumaan saavuttaessa elektronisesti ja lipulla pääsee sisään tapahtuma-alueelle vain kerran. Ei siis ole mahdollista poistua ja palata takaisin kesken konsertin. Ainoastaan VIP-lippu vaihdetaan passi+ranneke yhdistelmäksi jolla on mahdollista päästä kulkemaan tarvittaessa edestakaisin alueelle. 

Maksuvälineet

Maksuvälineenä toimivat yleisimmät maksukortit sekä käteinen. Suosittelemme maksukortin käyttöä. 

Narikka

Festivaalin portilla on maksullinen narikkapalvelu, johon voit jättää tavarasi säilytykseen tapahtuman ajaksi. Narikka maksu 5€. Huomioithan, että narikka sijaitsee tapahtuma-alueen ulkopuolella, joten normaali lipulla ei pääse vierailemaan narikassa kesken tapahtuman. 

VIP-asiakkaille lipun hintaan sisältyy veloituksetta narikkapalvelu ja narikassa pystyy vierailemaan tapahtuman aikana.

Löytötavarat

Löytötavaroita voi tiedustella narikasta tapahtuman aikana.

Arvokkaat löytötavarat toimitetaan poliisilaitoksen löytötavarapisteeseen tapahtuman jälkeen.

 

 

LIFTI lisävuorot

Saapuminen:
Linjat 1, 4 ja 7 kulkevat Lemonsoft Stadionin ohi. Katso reittioppaasta ajankohtaiset aikataulut tästä!
 
Poistuminen:

Linja 1: Ristinummi / Korsnäståget  Keskusta – Ristinummi – Liisanlehto  Linja kulkee klo 23.55 Rantamaantien pysäkiltä kaupungin itäosiin. 

Linja 4: Gerby  Rantamaantie – Keskusta – Gerby Linja kulkee klo 23.55 Rantamaatien pysäkiltä Palosaaren kautta Gerby alueelle. Ajetaan Västervikintietä takaisin keskustaan.

Linja 7: Länsiniitty / Forskär Rantamaantie – Metsäkallio – Koskisuo – Länsiniitty. Linja kulkee klo 23.55 Rantamaantien pysäkiltä Länsiniittyyn. 

Linja Keskusta/ Centrum Linja kullkee klo 23.45, 00.00 , 0:15. Lyhyttä reittiä keskustaan: 

Lisävuoroilla käy normaali Waltti-kortit, Mobilepay , pankki- ja luottokortit sekä käteinen raha. 

JATKOT

Sisäsataman Terassi kutsuu juhlijat ihailemaan kesäillan auringonlaskua, samalla kun BoomCity DJ’s viihdyttää juhlakansaa.

Ilmainen sisäänpääsy koko illan!

Teatrossa jatketaan siitä mihin jäätiin, nimittäin illan DJ:t soittavat kovimmat retro ja nostalgia biisit! 

VIP-passilla jonon ohitus, liput 8€.

VASTUULLISUUS

ESTEETTÖMYYS

Konsertti järjestetään Lemonsoft Stadionilla, jonne on esteetön kulku. Pysäköinti onnistuu lähelle Stadionia ja kulku pyörätuolikatsomoon on esteetön. 

Konserttiin rakennettaan permannolle eli kentälle pyörätuolikatsomo. Katsomoon mahtuu 10 pyörätuolia sekä saattajat. Pyörätuolilipun hinta 89,90€, saattaja veloituksetta. 

TURVALLISUUS

Konserttiin on jokainen tervetullut omana itsenään, emmekä hyväksy minkäänlaista syrjintää. Konsertissa kunnioitetaan jokaisen fyysistä koskemattomuutta. Mikäli näet tai koet ikävää käytöstä, käänny välittömästi kenen tahansa järjestyksenvalvojan puoleen.

Tuhansien ihmisten joukossa hyvä konserttimieli ja muiden kunnioittaminen on ensiarvoisen tärkeää. Meillä on nollatoleranssi väkivaltaa ja aggressiivista käytöstä kohtaan, jokaisen fyysistä koskemattomuutta kunnioitetaan. 

EKOLOGINEN VASTUULLISUUS

Nordic Live Productions arvoihin kuuluvat vahvasti ympäristöystävällisyys sekä kestävyys. Nordic Live Productions käynnisti vuonna 2022 Ekokompassi-ympäristösertifikaatin haun, koskien koko yrityksen toimintaa. Ekokompassi-ohjelman avulla edistämme ympäristön suojelua sekä ilmastonmuutoksen torjuntaa.

Hankinnoissamme panostamme kestävyyteen sekä ympäristöystävällisyyteen. Hyödynnämme paljon olemassa olevaa sekä vuokraamme tavaraa. Yksittäisiin tapahtumiin emme painata julisteita tai muuta kertakäyttöistä materiaalia. Konsertissa jaettavat rannekkeet ovat kierrätetyistä materiaaleista valmistettuja. 

Huolehdimme konsertissa syntyvän jätteen kierrättämisestä asianmukaisesti. Konsertissa on käytössä pantti jokaisessa juomatuotteessa. Kun palautat tyhjän tölkin, mukin tai pullon panttipisteelle saat pantin takaisin. Asianmukaisella kierrätyksellä vähennämme turhan jätteen syntymistä. Muistathan myös konsertin kävijänä lajitella roskat roskiin sekä palauttaa pantit!

 

VAASA FESTIVAL PRESENTS: GYLLENE TIDER 

LAUANTAINA 19.8.2023

Lemonsoft Stadion Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

LIPUT MYYNNISSÄ NYT!

YHTEISTYÖ­KUMPPANIT