Vaasa Festival presents:
GYLLENE TIDER 19.8.2022

Sommartider -hitistään tunnettu legendaarinen ruotsalaisyhtye Gyllene Tider saapuu Suomeen ensi kesänä. Vaasan Lemonsoft Stadionilla lauantaina 19.8.2023 järjestettävässä konsertissa nähdään myös Suomen suosituimpiin suomenruotsalaisyhtyeisiin kuuluva KAJ sekä Allsång på Skansen -sarjasta tuttu ruotsalainen laulaja Sanna Nielsen.

Gyllene Tider tekee paluun laajalla kesäkiertueella ”Hux Flux” ja siten myös kahdella eksklusiivisella keikalla Suomessa – Tammisaaressa 18. elokuuta ja Vaasassa 19. elokuuta. Vuonna 2019 Gyllene Tider täytti 40 vuotta bändinä. Vuosipäivä, jota kunnioitettiin harvoin näkevällä kansanjuhlilla, kun bändi soitti yhteensä neljännesmiljoonan ihmisen edessä eri puolilla Ruotsia ja Norjaa. Eräänlaiseksi kiitokseksi ja näkemiin tarkoitettu osoittautui sen sijaan pitkäksi tauoksi.

 

Liput myynnissä nyt, osta omasi ennen kuin konsertti myydään loppuun! 

Liput voit ostaa lippu.fi:n nettisivuilta tai lippu.fi:n myyntipisteestä. Konserttiliput on nyt myös mahdollista ostaa laskulla nettikaupasta sekä lippu.fi:n puhelinpalvelusta. Voit myös käyttää suurinta osaa kulttuurieduista (esim. Edenred, Smartum) maksuvälineenä Lippu.fin myyntipisteissä. Käyttöpaikat kannattaa tarkistaa setelitarjoajan sivuilta. R-kioskeilla voit maksaa seuraavilla kulttuurieduilla: Edenred, Eazybreak, Smartum Saldo Mobiili ja Epassi. 

TAPAHTUMA-ALUE

Tapahtumapaikkana toimii Vaasassa sijaitseva Lemonsoft Stadion, Rantamaantie 6, 65100 Vaasa.

Lemonsoft Stadionin kokonaiskapasiteetti on konsertissa noin 11 200 henkilöä. A- ja C-katsomot ovat numeroituja istumakatsomoita. Konsertissa on käytössä myös kenttä/permanto.

Konserttiin myydään peruslippujen lisäksi noin 1000 VIP-lippua. Katsomo A5 on VIP-katsomo, permannolta löytyy myös VIP-alue.

Konsertti on ikärajaton, mutta tapahtuma-alueelta löytyy myös K18 alueita. Kenttä/ permanto on jaettu ikärajattomaan sekä K18 osioihin. Kaikki VIP-liput ovat K18.
 

Stadionilta löytyy runsaasti vesi-WC-tiloja sekä palvelupisteitä.

LIPUT

Liput myynnissä nyt!

Istumakatsomot ovat ikärajattomia, poikkeuksena VIP-katsomo. 

Stadionilla katsomorakenteissa sekä kenttäalueella on rajatut anniskelualueet sekä ravintolatilat. 

 

Permanto

89,90€

Lippu sisältää

 • Sisäänpääsy Lemonsoft Stadionin kenttäalueelle festivaalialueelle nauttimaan upeista esiintyjistä sekä erillisistä juoma- ja ruokapalveluista.
 
 • Pääsy stadionin 2. kerroksen vesi- WC-tiloihin sekä stadionin 2. kerroksen sisätilan palveluihin.
 
  
 

A-katsomo

99,90€

Lippu sisältää

 • Oma numeroitu istumapaikka Lemonsoft Stadionin A-istumakatsomossa nauttimaan upeista esiintyjistä.

 

 • Sisäänpääsy Lemonsoft Stadionin kenttäalueelle festivaalialueelle nauttimaan upeista esiintyjistä sekä erillisistä juoma- ja ruokapalveluista.
 
 • Pääsy stadionin 2. kerroksen vesi- WC-tiloihin sekä stadionin 2. kerroksen sisätilan palveluihin.

C-katsomo

99,90€

Lippu sisältää

 • Oma numeroitu istumapaikka Lemonsoft Stadionin C-istumakatsomossa nauttimaan upeista esiintyjistä.

 

 • Sisäänpääsy Lemonsoft Stadionin kenttäalueelle festivaalialueelle nauttimaan upeista esiintyjistä sekä erillisistä juoma- ja ruokapalveluista.
 
 • Pääsy stadionin 2. kerroksen vesi- WC-tiloihin sekä stadionin 2. kerroksen sisätilan palveluihin.

VIP LIPUT

Nauti konsertista enemmän ja lunasta itsellesi VIP-lippu!

VIP-lipulla nautit laajemmin Lemonsoft Stadionin huikeista palveluista, liikut nopeasti jonojen ohi sekä vietät ikimuistoiset jatkot konsertin jälkeen. Kaikki VIP-liput ovat K18.


SILVER VIP

159,90€

Lippu sisältää

Previous
Next


GOLD VIP VPS

239,90€

Lippu sisältää

 • Buffetruokailu Lemonsoft Stadionin 3. kerroksen VIP-loungessa ennen konserttia. 

 

 • Oma VIP- istumapaikka A5 – katsomossa erinomaisilta paikoilta.


Lisäksi

Previous
Next

SAUNA­RAVINTOLA MERI VIP

299,90€

Lippu sisältää

 • Hans Välimäen suunnittelema kolmen ruokalajin illallinen Saunaravintola Meri -ravintolassa henkeäsalpaavan upeissa merimaisemissa Vaasan sisäsatamassa ennen konserttia.

 

 • Kuljetus illallisen jälkeen Lemonsoft Stadionille Saunaravintola Meri:stä.


Lisäksi

Previous
Next

GOLD VIP AITIOT

Oletko kiinnostunut nauttimaan konsertista omasta aitiosta? Nyt sinulla on mahdollisuus ostaa oma aitio yrityksellesi tai kaveriporukallesi. 

GOLD VIP AITIO sisältää mm. Laadukkaan ruokailun omassa aitiossa alkumaljojen kera, VIP Hostin palvelu aitiossa koko illan ajan, kenttäalueen VIP-tilojen käyttö Lemonsoft Stadionilla, VIP-sisäänpääsy ja VIP-palvelupisteen käyttö stadionin portilla, ilmaisen sisäänpääsyn sekä jonon ohituksen konsertin virallisille jatkoille.

VIP-aition ostaneen yrityksen logo lisätään tapahtuman verkkosivuille. 

GOLD VIP AITIO 10 henkilöä
Hinta 4 500€ + alv 24%
 
GOLD VIP AITIO 20 henkilöä 
Hinta 6 900€ + alv 24%
 
GOLD VIP AITIO 40 henkilöä
Hinta 12 500€ + alv 24%
 
Aitiot myy:
Valtteri Taipalus valtteri@nordiclive.fi / 0400 865 046
 

VASTUULLISUUS

ESTEETTÖMYYS

Konsertti järjestetään Lemonsoft Stadionilla, jonne on esteetön kulku. Pysäköinti onnistuu lähelle Stadionia ja kulku pyörätuolikatsomoon on esteetön. 

Konserttiin rakennettaan permannolle eli kentälle pyörätuolikatsomo. Katsomoon mahtuu 10 pyörätuolia sekä saattajat. Pyörätuolilipun hinta 89,90€, saattaja veloituksetta. 

TURVALLISUUS

Konserttiin on jokainen tervetullut omana itsenään, emmekä hyväksy minkäänlaista syrjintää. Konsertissa kunnioitetaan jokaisen fyysistä koskemattomuutta. Mikäli näet tai koet ikävää käytöstä, käänny välittömästi kenen tahansa järjestyksenvalvojan puoleen.

Tuhansien ihmisten joukossa hyvä konserttimieli ja muiden kunnioittaminen on ensiarvoisen tärkeää. Meillä on nollatoleranssi väkivaltaa ja aggressiivista käytöstä kohtaan, jokaisen fyysistä koskemattomuutta kunnioitetaan. 

EKOLOGINEN VASTUULLISUUS

Nordic Live Productions arvoihin kuuluvat vahvasti ympäristöystävällisyys sekä kestävyys. Nordic Live Productions käynnisti vuonna 2022 Ekokompassi-ympäristösertifikaatin haun, koskien koko yrityksen toimintaa. Ekokompassi-ohjelman avulla edistämme ympäristön suojelua sekä ilmastonmuutoksen torjuntaa.

Hankinnoissamme panostamme kestävyyteen sekä ympäristöystävällisyyteen. Hyödynnämme paljon olemassa olevaa sekä vuokraamme tavaraa. Yksittäisiin tapahtumiin emme painata julisteita tai muuta kertakäyttöistä materiaalia. Konsertissa jaettavat rannekkeet ovat kierrätetyistä materiaaleista valmistettuja. 

Huolehdimme konsertissa syntyvän jätteen kierrättämisestä asianmukaisesti. Konsertissa on käytössä pantti jokaisessa juomatuotteessa. Kun palautat tyhjän tölkin, mukin tai pullon panttipisteelle saat pantin takaisin. Asianmukaisella kierrätyksellä vähennämme turhan jätteen syntymistä. Muistathan myös konsertin kävijänä lajitella roskat roskiin sekä palauttaa pantit!

 

INFO

VAASA FESTIVAL PRESENTS: GYLLENE TIDER 

LAUANTAINA 19.8.2023

Lemonsoft Stadion Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

LIPUT MYYNNISSÄ NYT!

YHTEISTYÖ­KUMPPANIT