BENJAMIN INGROSSO
16.8.2024 PIETARSAARESSA

Ruotsalaisen popin tämän hetken ykkösnimi Benjamin Ingrosso esiintyy ikärajattomassa jättikonsertissa Pietarsaaren keskuskentällä perjantaina 16.8.2024. Tapahtumaan myynnissä olevien 8000 lipun odotetaan tulevan loppuunmyydyksi nopeasti. Liput myynnissä nyt!

Kesän 2022 Lollapalooza -festivaali Tukholmassa oli lähtölaukaus Ingrosson uran nousulle kun hän yhdessä mahtavan bändinsä kanssa valloitti yleisön. Kesällä 2023 artisti keikkaili isoilla lavoilla ympäri Ruotsia ja teki menestyksiä menestysten perään. Ensi kesänä Ingrosso lähtee “Better Days” -kiertueelleen, joka päättyy kahteen esiintymiseen Suomessa, Pietarsaaren ikärajattomaan konserttiin sekä Raasepori Festivaliin Tammisaaressa.

Konsertin järjestävät NetTicket, Benjamin Ingrosso sekä Nordic Live yhteistyössä.

TAPAHTUMA-ALUE

Tapahtumapaikkana toimii Pietarsaaren keskustassa sijaitseva Pietarsaaren keskuskenttä. Konsertissa ei ole nimettyjä istumapaikkoja.

Konsertti on ikärajaton, mutta konsertissa on rajattu anniskelualue ja K18 VIP- alue.

 

Tarkempi kartta tapahtuma-alueesta julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

AIKATAULU

Suosittelemme saapumaan konserttiin hyvissä ajoin, jotta takaat pääseväsi katsomaan suosikkiartistiasi heti keikan alusta.

 

Aikataulu:

19.00 Portit avataan

20.00 Mirella

20.30 House DJ

21.30 Benjamin Ingrosso (SE)

 


OHJELMA

BENJAMIN INGROSSO

Benjamin Ingrosso on voittanut Ruotsin Melodifestivalen -euroviisukarsintakilpailun, tehnyt top-listoille päätyneitä albumeita, voittanut Kristallen -gaalan TV-palkinnon, Ruotsin Grammis -gaalan vuoden artisti 2022 -palkinnon, sekä saanut lukuisia ehdokkuuksia P3 Guld- ja Grammis -gaaloissa. Vaikuttavalla ansioluettelollaan Benjamin Ingrosso on vain muutamien vuosien aikana kasvanut yhdeksi Ruotsin tykätyimmäksi artistiksi ja persoonaksi. Ingrosso julkaisi tammikuussa 2024 uudelta albumiltaan englanninkielisen singlen “Kite” joka nousi nopeasti radio- ja streamauslistojen kärkeen Ruotsin lisäksi lukuisissa muissa maissa.  

Ingrosson suosio on lähtenyt hurjaan nousukiitoon viimeisten vuosien aikana Suomessa ja suosion myötä luvassa onkin nyt erittäin odotettu ikärajaton jättikonsertti Pietarsaaren keskuskentällä elokuussa.

 

MIRELLA

Pop-sensaatio Mirella on noussut ennätysvauhdilla yhdeksi Suomen suosituimmista artisteista. Mirella debytoi lokakuussa 2023 singlellä “Sua sattuu”, jonka jälkeen hän on pitänyt hallussaan niin Spotifyn kuin radiolistan ykkössijaa yli 17 miljoonaa striimanneella jättihitillään “Timanttei”. Alkukesällä julkaistu yhteissingle “Luotathan” Lauri Haavin kanssa nousi myös suoraan top-listoille. Nuorta monilahjakkuutta on verrattu kansainvälisiin supernimiin, kuten Tate McRaehen ja Zara Larssoniin, joiden lailla Mirella tanssii, laulaa sekä kirjoittaa ja säveltää omaa musiikkiaan.

 

LIPUT

Konserttiin on myynnissä kaksi erilaista lipputyyppiä.

Konsertti on ikärajaton, mutta konsertissa on rajattu anniskelualue ja K18 VIP- alue.

Normaali lippu

Etuhinta 63,92€
Portilta 85,00€

Hintaporras nousee, kun rajoitettu etukiintiö tulee loppuunmyydyksi.

Lippu sisältää

 • Sisäänpääsy konserttialueelle nauttimaan upeista esiintyjistä sekä erillisistä juoma- ja ruokapalveluista.
 
 • Lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn yhden kerran tapahtumapäivän aikana.

VIP-lippu

Etuhinta 119,92€
Portilta 155,00€

Hintaporras nousee, kun rajoitettu etukiintiö tulee loppuunmyydyksi.

Lippu sisältää

 • VIP-palvelupiste tapahtuman portilla jossa ilmainen narikka sekä oma VIP-sisäänkäynti tapahtuma-alueelle.
 • VIP-passi sekä ranneke jotka mahdollistavat sen, että voit halutessasi poistua tapahtuma-alueelta ja pääset takaisin näyttämällä passia & ranneketta portilla.
 • Pääsy erilliselle VIP-alueelle jossa laajempi juoma- ja drinkkivalikoima sekä  istumapaikkoja.
 • VIP-alueen omat WC-tilat.

INFO

Kielletyt esineet

 • Lasipullot ja tölkit
  • Tyhjät muoviset vesipullot ovat sallittuja! Max. 0,5L läpinäkyvä/kirkas muovipullo
 • Omat juomat sekä eväät ovat kiellettyjä, poislukien pienet eväät kuten pähkinät, välipalapatukat yms. ovat sallittuja. Alueelta löytyy monipuolinen juoma- ja ruokatarjonta.
 • Alkoholi ja päihteet, huumausaineet
 • Ampuma- ja teräaseet sekä suurikokoiset kovat esineet
 • Lakkapullot (esim hiuslakkapullo)
 • Sateenvarjot
 • Retkituolit
 • Selfiekepit
 • Radiopuhelimet
 • Lemmikit – poikkeuksena merkityt opaskoirat sallitaan
 • Ammattimaisia valokuvaus- tai videointivälineitä.
 • Pienikokoiset digikamerat ja kompaktit järjestelmäkamerat ilman SUURIA jalustoja ovat sallittuja


Sisäänkäyntien yhteydessä on turvatarkastus! Sääntöjen rikkomisesta järjestyksenvalvojalla on oikeus tarvittaessa estää sisäänpääsy.

 

Ensiapu

Tapahtuma-alueella on ammattitaitoinen ensiapupiste ja osaava ensiapuhenkilökunta. Voit kääntyä heidän puoleen mikäli kohtaat yllättäviä tarpeita kesken konsertin.

Mikäli sairastut kesken tapahtuman, vältä kontaktia ja siirry välittömästi ensiapupisteelle.

Saapuminen

Kaikki pääsyliput luetaan tapahtumaan saavuttaessa elektronisesti ja lipulla pääsee sisään tapahtuma-alueelle vain kerran. Ei siis ole mahdollista poistua ja palata takaisin kesken konsertin. Ainoastaan VIP-lippu vaihdetaan passi+ranneke yhdistelmäksi jolla on mahdollista päästä kulkemaan tarvittaessa edestakaisin alueelle. 

Maksuvälineet

Maksuvälineenä toimivat yleisimmät maksukortit sekä käteinen. Suosittelemme maksukortin käyttöä. 

Narikka

Festivaalin portilla on maksullinen narikkapalvelu, johon voit jättää tavarasi säilytykseen tapahtuman ajaksi. Narikka maksu 5€. Huomioithan, että narikka sijaitsee tapahtuma-alueen ulkopuolella, joten normaali lipulla ei pääse vierailemaan narikassa kesken tapahtuman. 

VIP-asiakkaille lipun hintaan sisältyy veloituksetta narikkapalvelu ja narikassa pystyy vierailemaan tapahtuman aikana.

Löytötavarat

Löytötavaroita voi tiedustella narikasta tapahtuman aikana.

Arvokkaat löytötavarat toimitetaan poliisilaitoksen löytötavarapisteeseen tapahtuman jälkeen.

 

 

VASTUULLISUUS

Esteettömyys

Konsertti järjestetään Pietarsaaren Keskuskentällä, jonne on esteetön kulku. Pysäköintitilaa löytyy ympärillä olevilta kaduilta sekä mm. Ludvig Toriparkista, joka sijaitsee noin 500 m tapahtuma-alueelta. 

Konserttiin rakennettaan pyörätuolikatsomo. Katsomoon mahtuu 10 pyörätuolia sekä saattajat. 

Turvallisuus

Konserttiin on jokainen tervetullut omana itsenään, emmekä hyväksy minkäänlaista syrjintää. Konsertissa kunnioitetaan jokaisen fyysistä koskemattomuutta. Mikäli näet tai koet ikävää käytöstä, käänny välittömästi kenen tahansa järjestyksenvalvojan puoleen.

Tuhansien ihmisten joukossa hyvä konserttimieli ja muiden kunnioittaminen on ensiarvoisen tärkeää. Meillä on nollatoleranssi väkivaltaa ja aggressiivista käytöstä kohtaan, jokaisen fyysistä koskemattomuutta kunnioitetaan. 

Ekologinen vastuullisuus

Nordic Live Productions arvoihin kuuluvat vahvasti ympäristöystävällisyys sekä kestävyys. Nordic Live Productions käynnisti vuonna 2022 Ekokompassi-ympäristösertifikaatin haun, koskien koko yrityksen toimintaa. Ekokompassi-ohjelman avulla edistämme ympäristön suojelua sekä ilmastonmuutoksen torjuntaa.

Hankinnoissamme panostamme kestävyyteen sekä ympäristöystävällisyyteen. Hyödynnämme paljon olemassa olevaa sekä vuokraamme tavaraa. Yksittäisiin tapahtumiin emme painata julisteita tai muuta kertakäyttöistä materiaalia. Konsertissa jaettavat rannekkeet ovat kierrätetyistä materiaaleista valmistettuja. 

Huolehdimme konsertissa syntyvän jätteen kierrättämisestä asianmukaisesti. Konsertissa on käytössä pantti jokaisessa juomatuotteessa. Kun palautat tyhjän tölkin, mukin tai pullon panttipisteelle saat pantin takaisin. Asianmukaisella kierrätyksellä vähennämme turhan jätteen syntymistä. Muistathan myös konsertin kävijänä lajitella roskat roskiin sekä palauttaa pantit!

 BENJAMIN INGROSSO, Pietarsaaressa

PERJANTAINA 16.8.2024

PIETARSAAREN KESKUSKENTTÄ, 68600 Pietarsaari

Liput myy
NetTicket

YHTEISTYÖ­KUMPPANIT